Härliga helg!

Jag brukar verkligen inte gilla helgerna. För det känns som att alla är upptagna då. Det finns inget att göra och man går mest och väntar på att det ska bli måndag så man kan hitta på nåt på dagarna då.

Men den här helgen har varit den bästa på länge!
I fredags gjorde vi väl... ingenting tror jag. 
Men i går (lördag) så mötte vi upp ett gäng med kompisar och deras härliga ungar och gick i samlad tropp till barndstationen som hade öppet hus. Cleo tyckte det var spännande, men var lite ledsen då hon träffade en utav hennes bästa kompisar där, men dom kunde av olika anledningar inte leka med varandra där. Så hon blev lite ledsen. 
Men efter det så gick vi allihopa hem till våra kompisar och käkade grillat till lunch. Cleo hade jätteroligt med alla barnen och alla leksaker som fanns där! Hon stormtrivdes.
Vi blev faktiskt kvar hela kvällen och sen när det var dags att gå hem så gick M och en utav killkompisarna ut på krogen en sväng. 
 
Och så idag möttes vi upp igen hela gänget, men den här gången gjorde ytterliggare några kompisar och deras barn sällskap, på Leo's lekland. 
Cleo fick leka med Hannas pojkar, Elvis och Albin hela tiden och det tyckte hon var jätteroligt! 
Dom leker så fint dom tre, så det är en fröjd att se dom leka och stoja med varandra. 

Miller var tyvärr mest gnällig idag, då han inte kunde komma till ro och somna. 
Så vi får se hur den här natten blir... 

Men på eftermiddagen åkte vi till M's föräldrar. Där har vi en gåstol som vi lämnat kvar när Cleo slutade använda den, då vi har rätt dåligt med plats här hemma. 
Miller fick idag prova gåstolen, och ÅH vad han hade kul! Han vill minsann inte gå ur den, men då jag är rädd om hans rygg, så får han bara sitta korta stunder. 
 
Ja, sammanfattningsvis har det varit en härlig, rolig, underbar helg, som jag hoppas upprepas oftare! 
 

Miller in action!


Lätta ditt hjärta:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: